onsdag 15 december 2010

Finished!!

SÅ JA!

DONE! Atlanten är nu avklarad!!!! Helt underbart! Vi kom fram vid 12.00 tiden idag efter ett lugnt sista dygn. Efter att jag och Caspar klarerat in väntade en fotbollsturnering mot den lokala marinan, en liten cup bestående av fyra lag, Wind ställde upp med mig, Kalle, Anders och Linus medan Caspar fick spela för det norska motståndarlaget. I turneringen mötte vi folk från den lokala fotbollsklubben samt folk som jobbade på marinan. Efter litervis med svett slutade med att vi Windkillar mötte våra norska vänner från Sjarmen i final. Eftersom våra norska vänner seglat skiten ur oss över Atlanten med sin Bavaria 36 var vi bra sugna på att slå dem i fotboll… Men i förlängningen avgjorde dom med ett riktigt turmål och cupen var över!!!

När vi kom tillbaka till båten mötte vi… SMIDIG KATT!!! Dom ligger mitt emot oss på samma brygga och till grannar har vi Sjarmen! Helt sjuk! Även Big Spirit ligger på samma brygga! Vi ligger nu på brygga F i ST Lucia och det kommer utan tvivel vara den muntraste bryggan i hela ST lucia!

Nu har det, och ska det drickas champagne i mängder! Utförligare rapport kommer imorgon och vi kommer då framstå som småflickor i jämförelse Sjarmen och Smidig Katt! Men men, över kom vi alla!

Dollar, Jean Nikolai OUT!

5 kommentarer:

  1. Grattis Sailorboys! Inte många som seglat till Karibien i egen båt! Ni har gjort det!
    Har varit på posten och kollat lev. av högtalarna. 550:- inkl försäkring. Hur länge är ni kvar på St Lucia?? Hinner de komma fram??
    Vill ha besked på om jag skall skicka dem eller ej.. Jag gör inget innan jag får ett svar!! // Jens

    SvaraRadera
  2. GRATTIS grabbar. Jag sitter just och författar nyhetsbrev för trogna kunder och detta måsta omnämnas! Som sagt, inte alls avundsjuk, varför det? Katten va gott ni skall ha det nu. Njut nu, det är ni värda! God Jul och Gott Nytt om vi inte hörs innan dess, Hans - LEDbutiken.se

    SvaraRadera
  3. Gubbar, Lars Brune ringde och sa att ni är med i en fin artikel i Yatching World - januarinumret. Vi skall försöka på tag i den på måndag. //Ove

    SvaraRadera
  4. Klicka på inside på bilden av tidningen, 3 fria inzoomningar! Kan läsa om killarna där

    http://ipcmarine-gb.zinio.com/browse/publications/index.jsp?offercode=PH01&productId=117655451&ns=ipcmarine

    // Patrik

    SvaraRadera