torsdag 11 november 2010

Livets gilla gång

Det känns nästan lite underligt att vår blogg förvandlats till mer av en rese-blogg än en seglingsblogg. Men det är väl så, när man spenderar över tre veckor i hamn.

Och allt fortsätter liksom bara att gå. Träffar vansinnigt mycket roligt folk som vi umgås med. Vi har fått lite av ett rykte bland de andra båtarna; det ryktet säger att man alltid kan droppa förbi Wind för ett glas vin, no strings attached.
Många gör just detta. Igår hade vi besök av skeppare/ägare av Challenge 72:an (se föregående inlägg) samt matros. De hade bara tänkt titta snabbt på båten och dricka ett glas, men det slutade med att de satt och ljög i sittbrunnen till klockan 2, sex timmar senare. Även några andra gamla favoriter var förbi - Sebastian (eller Nikolai 2.0 som han även kallas), några vänner från bryggan osv osv. Trevligt!

Det är en mycket behaglig tillvaro här nere, som sagt. Sova till 10, upp för att fixa ett par timmar med båten, sedan kanske ett dopp i havet för att sedan förbereda middag och umgänge för kvällen.

Idag står bl.a. handling på programmet, samt allmänt pill med att ha allt surrat till båten (Guccipumpshandtag (ja, det stavas så ..) , luckan till nedgången osv) för att det inte skall falla överbord.


Ljugarbrunnen



Flaggan från Ledbutiken har ankommit!



Tvättar av seglarställen

/Kalle, Arre, Nirre

3 kommentarer:

  1. djävla glassegubbar, nu börjar jag fatta varför inte jag fick följa med

    SvaraRadera
  2. Så vackert den vajar, man blir ju tårögd! Hans - LEDbutiken.se

    SvaraRadera