söndag 31 oktober 2010

Las Palmas

Ja da du laste ratt!
Vi ar nu antligen, far man nog saga, framme i Las Palmas och njuter av en "hopp i land"-ol pa Sailors Bar. Vi har redan traffat nagra trevliga norrman som ligger tva batar bort och en utav dom orkade hanga med pa en extra runda till sailors bar for att fira och snacka lite skit. Vill bara tillagga att det ar min fodelsedag idag sa jag vantar mig manga kommentarer nar vi kollar bloggen imorgon ;) massor med bilder och filmer dyker forhoppningsvis upp imorgon!

//Caspar

5 kommentarer:

 1. Bra jobbat alla Wind-pojkar. Och grattis Caspar, vi tar oss en öl och firar idag också.

  Anne o Gert

  SvaraRadera
 2. Stort Grattis både till jubilaren och till er alla som nu nått ännu ett viktigt etappmål! Massor av hälsningar från andra långseglare som Lisbeth och jag träffade hos Garheds i helgen. latalatituder.se sprider sig över världen... ni får nog lägga till en siffra i besöksräknaren snart. Ha det fortsatt gött! Lisbeth o Bengt

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott Caspar och grattis till er alla för att ha kommit till startlinjen. Hoppas ni fått ordning på satellittelefonen nu, ni får gärna maila om det är nått ni undrar. Hur som helst njut av livet i Las Palmas. Kapten Ingerup (Cantare)

  SvaraRadera
 4. Tackar! Ja det kanns riktigt skont att vara nere. Ni kanske kanner till Sailor bar, dar hangs det en hel del mellan fixarvarven. Nagra bra tips pa vad man kan gora i Las Palmas??

  SvaraRadera