måndag 11 oktober 2010

Quick update

För er maniska läsare ville jag bara komponera en rad och säga att vi inte kommer iväg idag. Linus har mått dåligt hela natten, och det är ingen god utgångspunkt för Biscaya. Vädret ser dock väldigt bra ut, och om vi blir/förblir friska så rullar vi ut med tidvattnet imorgon vid sjusnåret.

/kalle

7 kommentarer:

 1. OK, lycka till. Drick vatten, och försök ta ett rejält ryck så länge vädret och krafterna håller, med fyra friska och två i sjuksäng skall det ändå gå. Vila får ni göra när ni hunnit ikapp. Och tacka Gud för den rövtur ni har med vädret, åtminstone några dagar till.

  SvaraRadera
 2. Vi har inte rövtur, vi är bäst. Vi ligger väl cirka 2 veckor efter, men det har ju inte varit bästa vädret hit heller. Det kommer gå bra. // Nikolai

  SvaraRadera
 3. Jag håller tummarna för att ni kommer iväg i morgon. Glöm inte att titta i era medicinlådor där finns lite "gött" för lösa magar mm.
  Gert

  SvaraRadera
 4. Håller tummarna Kalle.. och om inte det håller så har jag ett recept på en go drink som gör susen
  Blanda 1 liter kokt och avsvalnat vatten med 6 teskedar strösocker och 0,5 tesked salt. Smaksätt med valfri fruktkoncentrat, och vips så har du jävligt gött med resorb! /Franzkeit

  SvaraRadera
 5. OK, Nikolai, jag vet att ni kan. Hoppas ni alla mår bra nu, och saker och ting funkar hyfsat. Jag kan inte avhålla mig dock från att hålla med Kaspers farsa, Vigo verkar djävligt rätt, ca 600 dm, dvs kommer ni iväg vid sjutiden imorgon så är ni i Vigo lördag lunch om ni snittar 6 knop. Enligt norskt väder - i den mån vi svenskar kan lita på våra gamla kolonier - är det lugna vindar på alla punkter fram till måndag, sol, + 17 grader, och Slitz påstår att det står många brudar med mustasch kraftfullare än din på kajen.

  SvaraRadera
 6. Det verkar bra, kollade precis i Maxsea. Vi får se hur vädret är och det kanske blir Vigo istället. Vi bör ju segla så långt som möjligt på alla sträckor vi drar nu. Alltid gött med brudar med mustasch! Vi hörs när vi kommit fram!

  SvaraRadera
 7. Roligt för oss Seniorseglare att i kalla Göteborg följa er färd.
  Vi önskar er fortsatt god resa med förliga vindar!
  Hälsningar Odd

  SvaraRadera