tisdag 26 oktober 2010



Nu ger vi oss av igen mot sydligare breddgrader. Denna gång blir det en sträckning på 700 distans till Las Palmas. Vi kommer inledningsvis ha medvind men under torsdagen kommer det vrida till något sydligare vindar. Det är i princip bara jag som vill göra ett mellanstopp på Madeira men de andra tycker att vi tappar för mycket i tid. Någon som har varit på Madeira med omnejd som kan rekommendera ett stopp? Som det ser ut kommer vi annars hålla deadline och dyka upp den sista oktober (Caspars födelsedag) alternativt första november på Gran Canaria.

// P

PS: Caspars telefon är försvunnen så för närvarande går det bara att ringa till Linus.

6 kommentarer:

  1. Skepp ohoj, vill bara önska er en "go" segling ner till Kanarieholmarna - skit i Madeira, bara pensionärer där:-)Kraaaaaaaam(speciellt till min plutt).

    SvaraRadera
  2. Kör på för fan, skit i Madeira, det kan ni ta på vägen hem. Lena har rätt (visserligen bara på tur, men ändå) DD

    SvaraRadera
  3. Pojkar, så snart ni landat, och har uppkoppling mot internet, kolla in en riktig seglare: http://svt.se/2.33731/1.2216073/3_minuter_med_sven_yrvind

    SvaraRadera
  4. Grattis Caspar

    som fyller 23 idag. Hoppas ni hinner till Porto Mogan före kvällen, så ni kan ha födelsedagskalas i hamn/Marja, Dennis, Patrik, Stina & Sotis

    SvaraRadera
  5. Välkomna till Las Palmas. Bra jobbat allihop (6knop). Ett extra HippHippHurra till Caspar //Lena & Ove

    SvaraRadera
  6. Far tacka for gratulationerna! konstigt att mina foraldra inte sagt nagot... Nej just det ja dom ar ju har :) Linus halsar sa mycket!

    SvaraRadera