söndag 10 oktober 2010

Inför Biscaya

Nej, vi har inte åkt än. Det kanske kom fram lite fel där i förra inlägget, men vädret är fortfarande inte tillräckligt bra för att vi skall sticka. Vi har också en hel del arbete att ta tag i innan vi är klara, även om vi i skrivande stund är 99 % klara.

Förhoppningsvis kan vi komma iväg imorgon eftermiddag, alt. tisdag morgon. Just nu är det lite olika mening om det är värt att sticka i kuling när det ser så bra ut även senare i veckan, så vi får se lite hur vi löser detta. Vad som ytterligare komplicerar saken är att jag och Nikolai har varit riktigt krassliga under natten som varit, och fortfarande känner oss lite under isen. Troligtvis matförgiftning eller liknande. Vi vet inte riktigt vad det är, men kräks som humlor gör vi i alla fall.
INSTANT UPPDATE; Nu spydde Anders också. Riktigt skumt är det!

Nu känns det ännu mer tveksamt att komma iväg imorgon. Vi återkommer med uppdateringar ang. detta dock. Förhoppningsvis har vi även då fått fason på mailasail och vår ständigt krånglande satellittelefon så att vi kan uppdatera bloggen även på havet, samt få hem väderfiler.

/Kalle

2 kommentarer:

 1. Boys Boys Boys...
  Har ni inte sett några sjöravarfilmer...?
  Ni dricker för mycket öl och för lite sprit!
  En riktig sjöbuse dricker ju ROM! Kila nu rask iväg och skaffa några tunnor av den billigaste Rom ni kan finna. Sedan är det bara att hissa segel och ta sikte på ekvatorn.. Glöm inte att plundra några söndagsseglare på vägen och kidnappa gärna Guvenörens dotter!
  //Jens

  SvaraRadera