söndag 24 oktober 2010

Snabba slag

Så vad gör man när man befinner sig i Lissabon? Tja gårdagen ägnades åt sightseeing och shopping på stan. Jag, Linus och Caspar passade även på att uppsöka en barberare för att frisera oss.Framåt eftermiddagen dök tjejerna upp i marinan för lite segling i Lissabons hamninlopp. Det blev några snabba slag i solskenet med hastigheter upp mot 10,5. Sedan blev det några aftersailöl med påföljande middag som tack för att tjejerna vad så gulliga och bjöd oss på middag dagen innan. (Kalle gjorde en riktig toppen kyckling.)

Vid tolv snåret bar det av till stadsdelen Bairro Alto, där vi i princip har hängt under hela vistelsen. Alla krogarna i Bairro Alto har ett riktigt schysst koncept då man för en billig peng kan köpa något att dricka som man sedan förtär ute på gatan. Blir en riktigt gemytlig mingel stämning med de gamla husen och kullerstenarna som inramning.Vi har antagligen hittat världens godaste hamburgare också. Precis bredvid marinan, Doca de Alcantara, finns ett litet hak som har rivna morötter, majs och mini pommes frites på burgarna. Succé!

Nu ska vi ut och göra stan igen.

// P

1 kommentar:

  1. Hola amigos,
    Vad ska vi packa med oss till Las Palmas? Nya vajrar, reservdelar kanske skulle vara bra att ha? Dubbelt av varje kanske....inför överfarten. Stanna nu för guds skull inte för länge i Lisabon! Vi vill ju gärna träffa er när vi kommer till Las Palmas.
    Charlotte, Anne o Gert
    PS Nu ska vi äta söndagmiddag hos Clauséns DS

    SvaraRadera