måndag 2 maj 2011

Helgen i Nassau

Vi har faktiskt fått mycket konstruktivt gjort under de senaste dagarna, trots att det varit helg.
Det kanske största avklarade projektet är att plastningen i aktern är klar. Det blev mycket bra (såklart ..) och vi håller för närvarande på att skruva tillbaka knapar, infästningar, pushpit och annat gött. Dock har vi inte fått tag i någon tvåkomponentsfärg så detta får vänta.

Förpiken är även den tätad och klar - ett grabbräcke blev guckad och överplastad, samt en kabelränna som skall guckas igen imorgon. Andra småprojekt som slutförts är att våran manuella länspump i sittbrunnen fått sig en rejäl genomgång. Den behövdes bara smörjas upp lite - vilken sjuk kvalitet när en 23 år gammal pump inte ens behöver nya gummin. Edson, we love you.
Storhandlingen är även den på gång med matlistor gjorda. Det blir en del även denna gång kan man säga, eller vad sägs om 60 liter mjölk och 35 kilo pasta?!

Lite break i arbetet blev det i Lördags, då vi gemensamt gick ut till "Hammerhead" och sedan till Casinot. Blev ett par timmar vid 1-centsmaskinerna, och för somliga även lite black jack. Gratis sprit serveras för alla tävlande, så det blev en mycket lyckad tillställning.

Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på idag heller; skall ligga på bildansvarig Caspar att ladda upp ett nytt album från fixdagarna innan vi beger oss mot Bermuda. Beräknad avgång är lördag - vädret skall tydligen vara helt okej då.

/Kalle

3 kommentarer:

  1. Hej Eller!

    Kul att se att det flyter(!) på. Det vore kul att få reda på lite spec på rutten hem. Typ distans och planerade tider för de olika benen.
    OBS, snart 100 000 besök på bloggen. Nåt att fira!!
    Har ni fått ordning på väderdata?

    Pappi Lasse

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat, resterna av er fulefärg på Mighty Quinn nu, nästan lika trevligt som fria groggar. Här snöar det faktiskt, eller så flimrar det bara alltjämt för ögonen. Ni kan glädja de norska småtanterna med att Norge slog Sverige för första gången på 61 år i HockeyVM, en tragedi som endast öveträffas av att ÖIS är utslagna ur cupen efter 0-3 hemma mot Falkenberg, och endast har 1 poäng efter tre omgångar i division 1. Och just nu snöar det i Göteborg. Behöver ni ytterligare central information om världshändelser, och om väderläget, så vet ni var ni finner en seriös informationskälla./DD

    SvaraRadera
  3. Marcus nia i första racet i Turkiet, däcken tog tyvärr slut sista varven, startade i position 17

    SvaraRadera