söndag 12 juni 2011

Helg i Horta

Vi har haft en mycket trevlig helg här i Horta - inte minst för att gamla Smidig Katt-bekantingen Jörgen är tillbaka, och skall segla med dem hela vägen till Norge. Han var i verkligt fin form när han mönstrade på på fredagen, förutom ett mindre sår i pannan orsakat av för vilt dansande på Oslos gator.

Fredagen:
Det visade sig att det var Portugals nationaldag! Detta bådade för god fest. Efter några drinkar på Peters bar begav vi oss med taxi ungefär 10 minuter (halvtimme i normal fart) till en idrottsarena norr om staden, där hela ön hade samlats. Liveband, bra DJ och röj fram till femsnåret på morgonen.

Lördagen:
Alla vaknade väldigt sent, och sedan tog vi det väldigt passivt på båten. Anders såg "Lucky number slevin" för sjunde gången, och sedan var det de obligatoriska klippen från "Across the universe", "Take one" samt "Not another teen movie". Även hångelscenen i "John tucker must die" såg vi några gånger.

Söndagen:
Idag var det dags att ta tag i båten lite - och eftersom våra segel kommit tillbaka så satte vi upp storen. Det blev även lite mathandling, samt att Nikolai i skrivande stund håller på att fixa med motorn. Sist vi hörde något såg det mycket bra ut!

Idag fyller Jörgen år, därför blir det obligatorisk tårta. Riktigt avancerat blir det idag med trenivåtårta med vaniljkräm, banan samt jordgubbar. Mumma!

/Kalle och Anders


Skipper och de facto-skipper

Berg!

48:10 in i John Tucker must die.

/Kalle & Anders

1 kommentar:

  1. Grattis Jörgen, häng med hela vägen till Sverige, vore kul att träffas igen. Håll såret levande, kan vara kul att se/DD

    SvaraRadera