lördag 5 mars 2011

St Maarten

Det har egentligen inte hänt så mycket sedan vi uppdaterade igår, men det är ju alltid trevligt med en liten rad.
Vad vi gjort är att vi lagt om båten, så att vi nu ligger på absolut bästa ankringsplatsen i hela viken. När alla övriga båtar var ute och tävlade passade vi på - och den stackars Oyster 72:an som tidigare innehade platsen fick stryka på foten. Nu kan alla (och det är många!) båtar som skall passera under bron se våran sportiga båt, komplett med sponsflaggor och biminitopp. Bl.a. Har Ranger och andra megasuperyachts fått ta del av vårt budskap. Härligt!

Igår kväll var även valda delar av besättningen ute och svängde på Soggy Dollars. De hade riggat upp ett ljudsystem utav guds like, samt hyrt in en riktigt vass discjockey ("DJ"). Kul kväll som avrundades någon gång kring två när benen började kärva.

Imorse märkte vi även att Smidig katt ankommit till bukten, tillsammans med fripassagerarna Nikolai och Caspar. Megahärligt!

Idag har vi sysselsatt oss med lite städning och ekonomiarbete (som börjar bli mer och mer kaos allt eftersom besättningens visakort går ut) - nu skall vi just iväg för att handla lite mat och andra förnödenheter.



/Kalle & Anders

1 kommentar: