tisdag 8 mars 2011

Grattis Anders!

Idag är det Anders födelsedag. 24 år - hipp hipp hurra!
Detta måste givetvis firas. Smidig Katt bakade en väldigt god chokladkaka, som sköljdes ned med läskande iskallt vatten. Linus lagade även crepês, som blivit lite av hans paradrätt. Gott.
Idag är annars en sådan där dag när man måste fixa massa saker eftersom man skall iväg.
I skrivande stund är Linus och Anders på Customs & Immigrations för att deklarera ut oss, samtidigt som jag och Per fick i uppgift att kolla väder, skriva blogginlägg samt pilla lite med ekonomin.
Efter detta skall vi iväg för att bunkra lite mat, samt köpa de nya lamporna till lanternorna. Det visade sig vid gårdagens besiktning att de inte alls var något fel på topplanternan - den hade bara skruvat ur sig lite. Men man kan aldrig få för mycket reservdelar.

Tanken är alltså att vi drar till Anegada, vilket är ungefär 90 distans. Där skall vi möta upp yacht week (motsv. seglarveckan i kroatien) där det tydligen skall vara en grym fest imorgon. Sedan får vi se lite vad som händer - Caspar och Nikolai har stuckit iväg till st Barth med katterna, och tydligen får vi besök av Caspars vänner någon gång i slutet av veckan på Anegada. Lite oklart just nu, men det löser sig säkert.

Annars inte mycket nytt under solen. Kan avsluta med att rekommendera "Citizens on patrol" (polisskolan 4) som är en riktigt bra film. Vi såg den för trejde gången i går kväll. Vilken skådespelarinsats av "Zed"!


Bobcat "Zed" Goldthwait


Skuggfaxe/Gandalf

/Kalle

3 kommentarer:

  1. Hejsan svejsan! Grattis till Anders - stora karlen - ni förlustar er så det står härliga till. Idag sol i Gbg och snart snart är spåren av snö och is ett minne blott. Sköt om er och ha det bäst önskar mor Kicki

    SvaraRadera
  2. Grattis Anders från oss i Thailand.

    SvaraRadera