tisdag 15 mars 2011

Marina Cay

Igår seglade vi och Smidig katt från Peter Island med siktet inställt på Marina Cay. Det blev en härlig tävling med kryss hela vägen och Henrik och Noak fick se vad Winden gick för. Självklart (?) gick vi segrande ur tävlingen men det var nervöst vid ett flertal tillfällen och till slut fick Smidig katt avbryta med genuaproblem.

Igår tog vi det väldigt lugnt med lite middag, kortspel, tre nya avsnitt av solsidan och en film så idag vaknade vi riktigt utvilade men lite förvånade. Wind hade draggat 30 meter och lagt sig över en elkabel så vi fick börja med att lägga om ankaret innan vi kunde göra något annat. Efter morgondoppet och frukosten tog vi dinghen in till en liten ö som endast har två barer och ett litet hotell. Här har vi sedan spenderat hela dagen genom att spela strandtennis, sola, bada, snorkla och drick öl. Nu har även Yacht Weekgänget kommit hit så vi får väl se hur lugnt det blir ikväll.. Imorgon skall vi till Anegada och det skall bli riktigt kul eftersom vi i så många år har seglat med den underbart vackra båten Anagada längs med Sveriges västkust.



Over and out

Carro

2 kommentarer:

  1. sköt om er, lägg ut mer foton, särskilt sådana på nikolai med vattniga ögon, en cigarett i mun och endast iklädd damunderkläder. de vill inte sälja americas cupbåten för ombyggnad till crusing.

    SvaraRadera
  2. Ja Anagada är en fin båt men jag tror faktiskt inte att kompasshuskåpan passar Linus huvud lika bra. Linus hör av om dig vid tillfälle - jag kanske har ett sommar jobb till dig //Ove

    SvaraRadera