måndag 23 augusti 2010

Sound of Silence

Sjukt vad det börjar dra ihop sig nu. Allt som skall falla på plats måste liksom göra det nu, och man börjar lite smått ångra att man inte varit ute i lite bättre tid med att förbereda allt. Det är ju inte bara båten som skall fixas klar - det är vaccinationer, pass, intyg, datorer, navigationsprogram, satellittelefoner osv ect in absurdum. Man undrar ju lite vad man gett sig in på.


Dekalerna klara - tack till Hotfrog!

Båten då? Jovars, det går framåt även på den fronten. Vi har nog givit upp hoppet om att få segla lite med henne innan avfärd, och arbetsmoralen är således inte så hög som den en gång varit. Bara vi är klara tills på lördag då vi skall ha våran fest - och det skall inte vara någon fara.
I väntan på denna fest bestämde vi oss för att sätta på våra kevlarsegel för att imponera på potentiella framtida livskamrater. Oklart om det kommer att göra det dock..


Misslyckat försök att stava "smek"

Imorgon blir det mer pill med att få ihop båtpusslet. Tänk vad enkelt livet var när allt man behövde oroa sig för var om vi skulle hinna klart till midsommar eller inte!

/Kalle

PS: FESTEN! Alla skall med. Det nya arbetarpartiet. a,b,c,d,e,fp. Se föregående inlägg eller facebook för ytterligare detaljer. Annars ring på 0730395069!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar