fredag 20 augusti 2010

Avseglingsfest!

Nu börjar det verkligen dra ihop sig, och därför tänkte vi dra ihop ett gott gäng för att ha en sista fest!

Eftersom vi är värdelösa på att planera har vi inte riktigt kommit till skott förrän nu, men nu är alltså tid, plats och format spikat.
Lördagen den 28e augusti (dvs nästa lördag) håller vi en liten mottagning/fest på en av bryggorna vid nya varvet. Det kommer att finnas mat samt öl till för en liten peng, samt gudidade turer av båten (inkl. rövarhistorier) och musik.
Festen börjar klockan 1800 (..) och håller på hela kvällen - det är alltså fritt fram att droppa förbi när man kan och har lust.

Vi vill gärna se så många som möjligt på festen, och hoppas att alla som kan har möjlighet att svänga förbi. Vi förstår att vår dåliga framförhållning kan göra att många är oförmögna att stanna någon längre tid - men bara en snabb kik eller ett glatt "hallå!" skulle uppskattas oerhört från samtliga besättningsmedlemmar. Även du som inte känner oss är välkommen om man är nyfiken på båten osv!

Karta samt adress finns på hemsidan - har ni några frågor eller liknande är ni välkomna att kontakta oss - nummer finns även det på "siten"./Kalle och Caspar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar