måndag 9 augusti 2010

Återuppbyggnad

Och likt fågel Fenix ..

Vi har alltså börjat bygga ihop båten igen, eftersom plastningen nu är klar. Har byggt ungefär 1½ cm 900-matta på båda sidor av vantinfästningen - och eftersom alla lager utom det sista blev riktigt, riktigt bra så kändes vi oss helt nöjda med vårt arbete.



Hemsidan håller också på att få sig en uppfräschning - med blandade resultat eftersom vår teknikansvarige inte riktigt får Mac att samköra med vårt webhotell. Vems fel det är låter vi vara osagt - allt jag kan säga är att den nya uppdateringen är riktigt fin med en mer överblickbar layout samt lite nya fräna bilder!

Planer för själva resan har också påbörjats - listor för bunkring samt planering över det sista som behöver inköpas har skrivits. Vi har egentligen ingen aning om vad man bör ha med sig - men vi känner att om vi bara tar med oss tillräckligt mycket dryck samt konserver så borde vi klara oss fram till att vi får lite bättre koll på allt. Det blir lite hetsigt allting iom. brottet i vantinfästningen - men iväg kommer vi, och det är det viktigaste!


/Trum-Linus

1 kommentar: