fredag 27 augusti 2010

OBS! FETSEN ÄR FLYTTAD!!!

Eftersom Marieholmsbron är under reparation kommer vår avskedsfest att hållas vid båtens nuvarande destination.

NY ADRESS FÖR FESTEN ÄR Exportgatan 7, 422 46 Hisings Backa

Dock är det bra om Du, som vill komma på festen, under dagen håller Dig uppdaterad här på Bloggen, Hemsidan och/eller Facebook-gruppen (latalatituder.se). Detta på grund vi eventuellt, förhoppningsvis inte, kan tänkas stöta på ytterligare problem som kan vara bra att känna till.

Att vi inte har gått ut med denna information förrän nu beror på att vi inte hade någon som helst aning om att en reparation av bron var planerad. Arbetet på bron startade tidigt i morse och eftersom det är en relativt starkt trafikerad tågbro antog vi kallt att de var tvungna att bli färdiga med reparationen på en dag. Dock började vi, efter att klockan blev allt mer och arbetet gick segt, att tvivla på att de skulle hinna klart och klockan 00:00 kände vi att det började bli dags att dubbelkolla läget. Via VHF:en fick vi då reda på att bron kommer att vara stängd fram till måndag klockan 11:30... Efter detta ångest besked funderade vi ett tag på att ta bakvägen ut genom att runda Hisingen, men upptäckte snart att detta inte var möjligt på grund av vårt djupgående.

Vi ber tusen gången om ursäkt för våra ändrade planer och hoppas att Ni som vill fortfarande har möjlighet att komma på festen.

/Anders

P.S.
Vill än en gång passa på att säga att alla som vill är välkomna på festen. Och det kommer att finnas dryck (gentemot ett litet bidrag till båtkassan) samt mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar