söndag 15 augusti 2010

Blue Haze

I helgen har vi arbetat på som bara den för att få ihop det hela. Allt är som vanligt helt enkelt - man tror det skall ta en timme, men så tar det 4. Som tur är har vi en del roliga jobb på gång just nu som man får varva lite med - gårdagen ägnades bl.a. till att sätta in de nya tie-rodsen vi har införskaffat. Dessa är till för att hålla nere innertaket så att det inte lyfter sig.


Några av nittång klämda huvuden senare var de så på plats

Vi hann även slutföra återinstallationen av inredning och koj på styrbordssidan - och med en ny fräsch mellanvägg av superduperplast från Andrén & Söner (Sveriges trevligaste anställda?) blev det nästan bättre än förr!Innan jag lägger ner pennan för idag vill jag upplysa våra läsare om att jag under den senaste tiden fått utstå en del påtryckningar av besättningsman Caspar Andrén.
Det hela handlar om det påstådda faktum att Caspar aldrig får vara med på bild - och efter lite efterforskningar har detta visat sig vara sant. Så här kommer en bild på allas vår "Carro" - knegare och självutnämnd technoexpert.(Tilläggas kan också att Nikolai är vår mest fotograferade besättningsman, ofta i roliga outfits och/eller utspänd mage. Tvåa med god marginal är Anders som liksom alltid gör sig bra på bild.)

/Kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar