lördag 19 juni 2010

Sommaren i city

Idag var det metaltown dag två precis runt knuten, och vi konstaterade snabbt att denna skulle resultera i mycket huvudvärk. Nikolai erbjöd sig att visa potentiella inkräktare den egenpåkomna "njurboogien" - ni kan ju tänka er själva ungefär hur det såg ut.

Har fortsatt nåta, slipa och plugga. Vi har en jävla tur att vår teak är så tjock och fin, eftersom vi då kan slipa ganska mycket utan att ta alltför mycket av "sparat kapital" och få ett fantastiskt resultat.


Vad tror ni om detta?


Nirre Halvdan och Carl-Diesel har fortsatt med motorn. Allt skall nu vara ordentligt alignat, flexkoppling, blackjack och saltvattensfilter (heter det så?) är på plats, återstår bara några kablar så skall vi vara ready to go sen.Trams-Anders försökte sig även på att använda mastkragen som kjol, med ett helt okej resultat. Vi fick tillslut skära upp den, men kunde samtidigt konstatera att den passat perfekt om vi bara fått över den det breda axelpartiet.Metaltown var det också ja. Inga njurboogies blev av, däremot skapade in flames sådana sjuka vibrationer att båtstöttorna flyttade sig 3-4cm nedåt på båten. Hela båten (och asfalten kärran står parkerad på) gungade vilket var rätt häftigt, och sådär lagom ångestframkallande.

Imorgon blir det polering av skrovet, fortsatt slipning, dra de nya fallen till riggen samt att lägga sista handen på motorn. Hög tid för sängen med andra ord.

/Kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar