söndag 6 juni 2010

Brudar, brudar, brudar!

Vi har under de senaste dagarna stött på ovanligt många så kallade "båträvar" - dvs män i medelåldern som alla har mellan 15-30 måstetips för vår segling. Alla är eld och lågor gällande vårt projekt - men det som verkligen sticker ut, och som de alla har gemensamt, är frasen "fan va brudar ni kommer få". Detta är förvisso mest sagt under mer eller mindre grav alkoholpåverkan, men man kan ändå känna ett sanningens korn bakom de uppriktiga och handfasta tips vi blev serverade.
Nedan följer ett antal citat tagna från veckan;

Lars, 45: "Jaså ni har inte inredd förpik? Det är ju annars de bästa stället att ligga och mysa på".
Gunnar, 53: "Ja jävlar va mycket brudar ni kommer få nu. Jag kommer inte berätta om detta för min dotter".
Jens, 64: "Passa på under slör!"

(Personerna ovan heter egentligen någonting annat.)

Vi kan inte annat än hålla tummarna för att veteranerna har rätt, eftersom vi kan behöva lite kvinnlig fägring för att liva upp dagarna på varvet. Det vore trevligt.
Vad vi dock redan kunnat konstatera kan sammanfattas i ett av Linus träffsäkert sagda citat, "vafan vi skiter i att lägga på coppercoat, vi lär ju inte få ligga mer för det liksom".

Vi försöker istället satsa taktiskt på saker vi tror tjejer tycker om. Eftersom ingen av oss egentligen har någon aning har både hydrauliska champagnekylare, infrästa 3D-bokstäver i skrovet med texten "Yeah Breitling", vapen, en stående prenumeration på Cosmopolitan, skrytböcker, sprithållare i kolfiber och att raka av oss håret diskuterats. Dessa är ännu på idéstadiet - vad vi dock har bestämt är Anders påkomna policy om att bar underkropp gäller på båten. Vi räknar med att detta kommer att ge god avkastning under hela sommaren.

Har ni några andra tips? Skicka dem till
Wind söker sällskap
Box 5113
Göteborg
Märk talongen "livsviktigt"./Alex "Hitch" Hitchens

3 kommentarer: