onsdag 16 juni 2010

Great wheels keep on turning

Ännu ett härligt pass på varvet!
Har idag lagt andra lagret färg runt fönsterna, samt målat snobbränderna så att det nu har en härlig unison kulört. Inget vältes ut heller vilket var helt underbart!



Två fönster är även färdigmonterade och klara. Dessa blir helt sjukt bra - eftersom detta jobb slutfördes vid halv 1 finns tyvärr inga bra bilder, men det kommer imorgon.
Vi kan även i princip slutfört inredningen i salongen, även detta blir väldigt väldigt bra. Monterat upp de gamla listerna - de har sina småskavanker men dessa kan alltid åtgärdas senare, förslagsvis i Biscaya eller över atlanten. Grabbräcken är även de insatta - nu väntar vi bara på ljus från www.ledbutiken.se!



En ny, trevlig, trend är att folk som tittar förbi har med sig någon form av förtäring för den hårt jobbande besättningen. Igår stod grillkorv med bröd på menyn från ett par vänner, och idag tittade min egen mor förbi med lite mackor och tårta. Väldigt uppskattat bland oss alla, och något vi uppmanar alla att göra. Man vet inte, kanske kan det premieras med en dag på båten (gäller särskilt dig, tjej, mellan 18-25 som gillar långa skogspromenader och är rök- och alkoholfri)!

/Kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar