torsdag 10 juni 2010

Sköna typer

Allmänt motorfix visade sig bestå i 6 timmars cutlesslager. Ett jobb som bör ta 15 minuter tog totalt över 2 hela arbetsdagar - en riktig facepunch för vår tidsplan.
Det är då tur att man har Leffe - även kallad Chopper-leffe eller rätt och slätt "magic".

När vi stod där och såg som dummast ut kom han som en räddande ängel, med powertools och grymma idéer. Gång efter gång kom han med förslag och handkraft för att försöka få i det jävla cuttlesslagret, och till slut gick det alltså.
Avdragare gick inte. Hammare gick inte. Slägga gick inte. Blåslampa modell större gick inte.
Tillslut fastnade Leffe för ett riktigt hemmabygge, som med lite handkraft faktiskt fungerade!


Leffe med blåslampa


Lösningen!

Ett stort tack för all hjälp - nu sitter den jäveln så bra att inte ens en frontalkrock med en val kan rubba den. Heja heja!

Slutligen vill jag bara kort reflektera över alla fantastiska människor vi stött på under projektet. Engagerade personer som gör allt för att föra oss framåt och som inte kräver något i utbyte. Hade vi haft lite stabilare ekonomi hade de allesammans fått ett fång röda rosor och en kyss av Nikolai. Nu blir det bara en kyss vilket känns lite torftigt.

Nu blir det lite VM-krönika från 94 innan sängen hägrar. Av Albert Svanbergs röst att döma kommer det att gå ganska bra för Sverige!

/Jonas Jerebko

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar