onsdag 2 juni 2010

Let there be light

Jag gör för närvarande verkligen skäl för epitetet "vräktrött" - men skall ändå försöka komponera ett litet inlägg om dagens händelser.

Förutom en mängd spacklande och slipande (som vanligt) så var även Hans från Ledbutiken.se på besök idag. Han var väldigt entusiastisk kring projektet och har lovat gå in som sponsor för allt ljus på båten. Vilken kille! Med tanke på de dassiga ljusrör vi tidigare haft kommer den nya ledbelysningen göra salongen minst dubbelt så fin. Givetvis ger det även energifördelar också, samt har en livslängd ~30 gånger så lång som en halogenlampa.

För att kunna optimera ljuset bjöds inte bara på goda råd (och lärdomar som att "julgran är inte att föredra" samt "praktiskt ljus är snyggt ljus") utan vi försågs också med en liten goodiebag för att kunna testa oss fram till precis det ljus vi vill ha.



Som ni ser är det helt sjukt fräcka saker vi blivit försedda med. Uppdateringar om testkörningar och optimering kommer!

Vi har ju som bekant också spacklat och slipat idag. Denna gång var det för att fixa det sista på våra nyinklädda balkar, för att förbereda för målning. Sidopanelerna - tidigare träfärgade - skall också få sig en fin vit yta (precis som i de nya x-yachtbåtarna) och behövde också de spacklas. För att pigga upp visade Nikolai några av sina bästa powerstances.




Detta är allt jag orkar idag. Imorgon skall jag försöka ta lite fler roliga bilder på det nya fina resultatet (om vi inte behöver spackla mer dvs - sista spacklingen vid halv 12-tiden fick göras i skenet av en mobiltelefon eftersom sista glödlampan gick i golvet).

xoxo
gossipgirl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar