lördag 18 september 2010

Helgoland (igen)Ikväll är sista kvällen här på ön. Jag och Nikolai sitter i baren på Atoll Ocean Resort för att ladda hem lite väderfiler och ge er ett sista meddelande innan det bär av mot Calais! Gårdagskvällen bjöd ut oss till en "nattklubb"! Vi blev riktigt förvånade när vi fick höra att det fanns en nattklubb på ön som hade öppet till 04.00. Vi såg ingen annan utväg än att springa dit i våra röda Sebagoshorts och stanna där till stängning, under vårt besök på klubben kunde vi komma fram till att det inte finns så många tjejer på ön men att det finns en hel del luriga typer!

Något som vi annars har drivit bort tiden med här på Helgoland är att konvertera S/Y Wind of Gothenburg till en 47 fots lång spelhall med storspel som Backgammon, Mastermind, Schack, Microsofts underbara Pinball 3D och även något parti av domino. Som ni kan konstatera av vårt sparsmakade utbud så har vi faktiskt inte någon KORTLEK!

Imorgon kl. 07.00 (snarare 08.37) bär det av mot Calais som är placerat ungefär 300 distans från nuvarande position. Vi kanske får igång vår internetuppkoppling under färden annars hör vi av oss när vi är i Kallää.

Over and out

//Caspar och Nikolai


PS. Linus har rakat sig som AJ McLean i Backstreetboys

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar