onsdag 12 januari 2011

St Vincent (Young islands cut)

Vi fick åka hit för att bunkra lite - det var ohållbart att bara äta spam och corned beef. Dessutom är tomatkrossen slut.
Egentligen hade vi tänkt lägga oss i marinan i Blue Lagoon som ligger bara ett stenkast härifrån - men vi gick på grund lite lätt, och det visade sig att det bara var 7 fot djupt. Några boat-boys erbjöd sig att köra in båten från ett annat håll - men efter att ha konsulterat guideboken och sett att passagen var märkt med en stor dödskalle - så valde vi att avböja.

Väl här har vi varit ute och ätit och sett oss om i stan. Träffade en svensk som äger Gourmet food, där vi köpte lite schweizernöt för att stilla vår hunger.
Idag har vi lite olika uppdrag - hälften är iväg för att bunkra mat, och resten sköter markservice (bl.a. kolla på om vi kan få tag på en ny utombordare - den vi har känns inte längre värd att reparera).

Det blir nog att vi stannar här tills Caspars flickvän kommer den 15e - vi har planer på att ge oss upp i bergen för lite vandring och bad i vattenfall sålänge.

Nu skall vi äta Roti. Hepp!



/Kalle (som igår märkte att han under de senaste två veckorna inte en enda gång ens kammat sig med fingrarna - 100% out of bed-hair hela tiden).

4 kommentarer:

  1. Tja "bed-hair-look" verkar vara mer regel än undantag ombord. Ni är så söta så.....

    SvaraRadera
  2. Ser helt sjukt gott ut! Njut grabbar och hitta kammen!
    // Patrik

    SvaraRadera
  3. Givetvis heter det "bed-hair-look" - ledsen för min bristande groomingkunskap.
    Och den tuffa looken har blivit utbytt mot den söta. Det funkar ganska bra det med!

    SvaraRadera
  4. Nu börjar vi allt bli lite lätt avis på er som får softa så gott i värmen.
    I natt trillade det ner ytterligare en decimeter snö över Göteborg...
    Njut, bara njut medan ni kan killar!

    SvaraRadera