onsdag 7 juli 2010

Gnuggar på

Arbetet fortgår på wind - idag med fördubblad styrka på grund av förstärkning utifrån. Nu när alla akuta (för tillfället iallafall) saker är åtgärdade har luften gått ur oss lite, vi tar tom. lunchrast och gör andra överklassgrejer nu för tiden. Det är alltså jättebra när andra kommer och pitchar in.

Med det sagt måste jag ge mAd ReSpEkT till Nikolai och Anders som stannade på båten till kvart över 5 inatt för att borra, skruva och plasta in skruven för att åtgärda problemet med den läckande rodergenomföringen. Ett riktigt hästjobb lade de ner - vi hoppas att det var sista all-nightern som lades ned på båten och att resten av problemen som uppstår kan åtgärdas i dagsljus.



Annars har vi mest laddat för Marstrand - har pillat med basarna samt kopplat in ett slutsteg. Basarna behöver lådor för att fungera - den ena är nästan klar - men ett slutsteg är iallafall inkopplat. Ljudet är helt monstruöst redan nu, och jag tror att vi utan större svårighet skall ta hem segern i ARCs "best atlantic audio" i höst.

Hans från ledbutiken.se dök också upp med de sista komponenterna till ljuset - det kommer inte att bli några som helst problem med att se vilka ras jag tar med mig ner i båten under helgen. Bilder på detta utlovas!

Over and out

/kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar