onsdag 2 februari 2011

Arbetarbröder

Dagen började med att Anna flög iväg tidigt på morgonen och lämnade oss alldeles ensamma här på Grenada. Vi andra gick upp runt tiotiden och åt frukost till andra halvan av Expendables, en riktigt tung actionfilm med Sly, Jason Statham, Jet Li och det svenska triumfkortet Dolph Lundgren. Sedan började vi med att småstäda i båten men det hela spårade ur ordentligt så just nu hänger ett nytt vant i babords spridare, diskhoarna ligger på salongsbordet, alla konserver är avtvättade och motornservice är på gång. Vi har även fortsatt med jakten efter en utombordare till vår Stridsbåt 90, men utan framgång. Vi var lovade att få köpa en Mercury 5hk av en kille på Spice Island Marine men det visade sig att förgasaren var sönder så den dealen gick i stöpet. Ikväll blir det antagligen party som vanligt och imorgon är tanken att vi seglar direkt till Bequia.

Tyvärr är internet lite för långsamt för bilder men vi laddar upp allt vi har så fort vi får tag på en ordentlig uppkoppling. Men vi bjuder på ett YouTubeklipp istället. Vi längtar efter att få segla med Big Spirit i Southampton.



//Caspar & Nikolai

2 kommentarer:

  1. Underbart!! Då ses vi alldeles snart. Hoppas att ni har ett spö över för jag bröt just sönder mitt i ivern att göra Ryan Air till viljes med bara ett bagage till incheckning!.

    // The Crew of s/y Lady Di

    SvaraRadera
  2. Ville inte väcka er när jag gick sömntutor. (Vad hände med att vara vaken tills mitt plan gick?!) Men tack för underbart roliga veckor!!
    Det är mindre kul att vara hemma i kylan igen. Jag hade gärna stannat hos er i paradiset för alltid =)
    Kram Anna

    SvaraRadera