torsdag 22 april 2010

Hajtänder

När man sitter strandad i en stad full av landkrabbor blir det lätt att tankarna flyger iväg till härligt käcka Göteborg, och då mer specifikt till Vindilevarvet. Man funderar på hur det går med båten och vad som hände under gårdagens fix. Även om man får fortlöpande uppdateringar via mejl och telefon så vill man ändå SE härligheten, suga i sig makalösa särskrivningar och få lite allmän inspiration i vardagen.
Jag hade nyligen en längre diskussion med Caspar om detta - och vi var rörande överens om att vara från båten och "gemenskapen" är långt värre än långa blöta kalla dagar på varvet, som allt som oftast faktiskt blir ganska trivsamma (inte minst pga de fantastiska klubborna med tuggummi i som den lokala kiosken bjuder på).

För er som läst bloggen och kanske hyser agg mot de lata studenterna "utomlands" för deras lathet - ni vet inte vad ni pratar om. När Kenny Loggins drar igång på spotify vill man inget hellre än att bli bjuden på en av Linus lagom kryddade anrättningar (vi snackar inte mat här), eller Nikolais nästan tvångsmässiga icke-PKismer.

/Kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar